设为首页收藏本站

黑蓝论坛

加入黑蓝

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

放歌

2万

略有小成

驱魔人

做个小仓库~
分享到: QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
分享分享0 收藏收藏0 顶0 踩0

2万

略有小成

驱魔人

这是歌????谁唱的?——my little airport 香港人
要远离

新手上路

拾荒者

张国荣是我的最爱,但是不喜欢听他的歌。电影喜欢。

陈鱼  my little airport 香港人  发表于 2014-7-4 13:24
陈鱼  嗯 我爱听  发表于 2014-7-4 13:24
我不存在

2万

略有小成

驱魔人

多首放在一个播放器里啊啊啊——研究下~
要远离

2万

略有小成

驱魔人

两个花样

要远离

业余侠客

不吐槽会死患者 女王大人勋章 功勋版主

全是张国荣。。。

2万

略有小成

驱魔人

沈慢  多首放在一个播放器里啊啊啊  发表于 2014-7-4 12:47
沈慢  其实你可以做个张国荣合集啊啊啊啊  发表于 2014-7-4 12:46
要远离

2万

略有小成

驱魔人

投入过怀念过忘掉过
  这角色要几多有几多
  任何样子都可似雪片掠过星河
  陪着我同样也明白我
  你彷佛让我找到最初
  就如重新学做人你比那过去还要多
  谈恋爱这些年 谁可叫我想念
  而只有你可和我谈昨天
  经得起这世界考验
  还欣赏彼此那弱点
  谈恋爱许多年 留低过几张脸
  而只有你的情怀如昨天
  恋爱叫我不安的感觉
  全因躺于你面前至幸免
  投入过怀念过忘掉过
  这角色要几多有几多
  任何样子都可似雪片掠过星河
  陪着我同样也明白我
  你彷佛让我找到最初
  就如重新学做人你比那过去还要多
  而只有你可和我谈昨天
  经得起这世界考验
  还欣赏彼此那弱点
  而只有你的情怀如昨天
  恋爱叫我不安的感觉
  全因躺于你面前至幸免
  而只有你可和我谈昨天
  经得起这世界考验
  还欣赏彼此那弱点
  而只有你的情怀如昨天
  恋爱叫我不安的感觉
  全因躺于你面前至幸免
要远离

2万

略有小成

驱魔人

No…
I really don’t think so
that you’d think I’d be incapable
of being on my own

No…
I really don’t think so
that I would for a second let you
back in through my door

I have spent
many a-nights even when
you were by my side
I shed tears I couldn’t dry
I shed tears I couldn’t dry
But I should thank you for
taking my blindfold off
now I ain’t jaded no more, no more
And I take pride
in bein’ the one that said goodbye
that could only mean
I am me, once more

You would turn
your head the other way
so you wont have to listen
to what I had to say
You assumed
that I needed you
but you didnt realize that
I needed no one but myself
I needed no one but myself
But I should thank you for
taking my blindfold off
now I ain’t jaded no more, no more
And I take pride
in bein’ the one that said goodbye
That could only mean I am me, once more
That could only mean I am me, once more

要远离

2万

略有小成

驱魔人

The picture we took before
The smile of grey eyes
May rest, such poorly sound
Still be felt like a bird
The mountain is not too far, is not too high, is not their heart
The Hongkong song of broken body part
Sew up the fate,cure up their heart

要远离